Multi-Factor Authenticatie op de RAM Tool

Laatst bijgewerkt:

Om uw RAM Tool account te beschermen tegen fraude, hebben we Multi-Factor Authenticatie (MFA) ingeschakeld op alle gebruikersaccounts.

Om in te loggen met MFA:

1. Navigeer naar de aanmeldingspagina in uw browser.

2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Login".

3. Vervolgens wordt u gevraagd uw PIN-code in te voeren. Deze wordt u per e-mail toegezonden, zoals hieronder rood omcirkeld:

4. Voer de PIN in het daarvoor bestemde tekstvak in en klik op "Verify PIN".

5. Als u de juiste PIN-code hebt ingevoerd, bent u nu ingelogd in de RAM Tool.

De PIN is slechts een beperkte tijd geldig. Als de PIN is verlopen voordat u de kans had om hem in te voeren, klik dan op "Generate PIN" en een nieuwe PIN wordt naar u gemaild. Als u nog steeds niet kunt inloggen, neem dan contact op met ons Support Team voor hulp.

Als het volgende dialoogvenster in uw browser verschijnt nadat u uw MFA PIN hebt ingevoerd, sla dan niet op.

Chrome

Edge

Firefox

Klik op "Nooit".

Klik op "Nooit".

Klik op "Niet opslaan".