Het tabblad ‘Klantenservice’

Laatst bijgewerkt:

Het scherm ‘RAM Alert’

Het scherm ‘RAM Alert’ toont actieve onbevestigde alarmen en verslagmeldingen. Onvolledige handelaarsnotities die aandacht van de RAM-gebruiker vereisen, worden eveneens weergegeven. Alarmen, verslagmeldingen en handelaarsnotities die op het scherm RAM Alert verschijnen, worden ook weergegeven op de welkomstpagina die wordt getoond nadat u zich hebt aangemeld. Het aantal alarmen is beperkt tot 100. Er wordt een melding weergegeven wanneer deze limiet wordt bereikt.

Voor het bevestigen van een alarm of verslag en te voorkomen dat het opnieuw op het scherm Alert komt, vinkt u het vakje naast het alarm of het verslag aan en klikt u op de toets ‘Delete Selection’.