Gebruikers beheren

Laatst bijgewerkt:

U kunt de pagina "Gebruikers" gebruiken om uw gebruikers te bekijken en te beheren.

Vereiste gebruikersrollen

Site-admin

Hoe krijgt u toegang tot

Selecteer "Gebruikers" aan de linkerkant.

"Gebruikers" pagina

Deze pagina bevat een lijst met alle ondergeschikt gebruikers die aan uw MyST gebruikersaccount zijn toegewezen. Voor elke gebruiker zijn de volgende details zichtbaar:

• Gebruikerspictogram
  • Gebruikersnaam (inclusief weergavenaam, indien er een is toegewezen)
  • Rol van de gebruiker
  • Datum en tijd waarop de gebruiker zich voor het laatst heeft aangemeld bij MyST

U kunt de tabel op verschillende kolommen sorteren door op de kolomkoppen te klikken.

Acties

De meest rechtse kolom bevat een reeks vaak uitgevoerde acties die voor elke gebruiker snel toegankelijk zijn gemaakt. Deze zijn als volgt:

• Reset two-factor (twee factor authenticatie) - Als een gebruiker zijn twee-factorconfiguratie opnieuw moet instellen, kan hij zich met een klik op het telefoonpictogram aanmelden en het instellingsproces uitvoeren.
  • Reset password (Wachtwoord resetten) - Als een gebruiker zijn wachtwoord is vergeten, kunt u op deze link klikken om te vragen of er een e-mail met een nieuw wachtwoord naar het e-mailadres van de gebruiker wordt gestuurd. Door de instructies in de e-mail te volgen, kan de gebruiker zich aanmelden bij zijn account en zijn wachtwoord opnieuw instellen.
  • New user email (Nieuwe gebruikers-e-mail) - Nieuwe gebruikers krijgen een e-mail met een link om zich voor het eerst bij hun account aan te melden en hun wachtwoord in te stellen. Als de e-mail niet door de gebruiker is ontvangen, of is verlopen, kunt u verzoeken deze e-mail opnieuw te versturen.
  • Edit (Bewerken) - Klik op dit pictogram om meer informatie over de gebruiker te bekijken en eventueel wijzigingen in zijn account aan te brengen.
  • Lock/Unlock (Vergrendelen/ontgrendelen) - Door een gebruiker te vergrendelen, kunt u zich niet aanmelden totdat de account weer handmatig wordt ontgrendeld. Klik hier voor meer informatie.
  • Delete (Verwijderen) - Klik op het pictogram bin om de ondergeschikt gebruiker te verwijderen. U wordt om bevestiging gevraagd voordat de verwijdering plaatsvindt. Let op: Verwijderde gebruikers kunnen niet worden hersteld.

U kunt ook op een gebruikersnaam in de meest linkse kolom klikken om naar de pagina met gebruikersdetails te gaan, waar u meer opties hebt.

Zoek

Bovenaan de pagina vindt u een zoekfunctie waarmee u uw ondergeschikt gebruikers kunt vinden. Voer de gebruikersnaam in van een gebruiker die aan uw account is toegewezen (of een deel daarvan) en klik op het vergrootglas om de zoekopdracht uit te voeren.