Gebruikers toevoegen

Laatst bijgewerkt:

U kunt ondergeschikte gebruikersaccounts toevoegen om uw Trust Payments account te helpen beheren. Aan elke gebruiker kan een aparte rol worden toegewezen, die hem alleen toegang geeft tot de functies die hij nodig heeft.

Vereiste gebruikersrollen

Site-admin

Hoe krijgt u toegang tot

Selecteer "Gebruikers" aan de linkerkant en klik op het pictogram "Gebruiker toevoegen".

Vul de weergegeven velden in om een nieuwe gebruiker toe te voegen:

"Details" sectie

Naam van het veld Type Lengte Beschrijving
Gebruikersnaam (verplicht) Alfanumeriek, inclusief symbolen 7-255 De unieke identificatiecode van de gebruiker.
Naam weergeven Alfanumeriek 100 De weergavenaam van de gebruiker wordt in de linkerbovenhoek weergegeven als hij is ingelogd. Dit veld is optioneel, en de gebruikersnaam wordt weer de gebruikersnaam als dit veld leeg blijft.
E-mailadres E-mailadres 255 (64 voor het "@" symbool) E-mailadres waar berichten over de MyST account naartoe worden gestuurd.

"Wachtwoord en rol" sectie

Naam van het veld Type Lengte Beschrijving
Nieuw wachtwoord
(verplicht)
Wachtwoord 8-50

Standaard een willekeurig gegenereerde tekenreeks. U kunt ervoor kiezen dit wachtwoord te wijzigen tijdens het aanmaken van een gebruikersaccount, of op een later tijdstip, door uzelf of door de gebruiker die u toevoegt (afhankelijk van de rol).

Door op het oogpictogram te klikken wordt het wachtwoord getoond/verbergt u het.

MyST wachtwoordbeleid
  • Lengte: 8-50 tekens
  • bevatten ten minste één karakter uit elk van de volgende groepen:
    • HOOFDLETTERS: A-Z
    • kleine letters: a-z
    • Nummers: 0-9
    • Ten minste één van de volgende symbolen: ~!#$%^&*(_{[}]<,>?

"£" en "@" tekens worden niet ondersteund.

Rol
(verplicht)
N/A N/A

De rol van de nieuwe gebruiker (standaard Sitegebruiker).

Klik hier voor meer informatie.

Geldig(e) IP/netwerk(en)
(verplicht*)
IP-adres 255 U kunt ervoor kiezen de toegang van de gebruiker te beperken tot bepaalde IP-adressen of de toegangsrechten die een gebruiker krijgt wanneer hij vanaf een ander netwerk verbinding maakt, te beperken.
  • U kunt een enkel IP-adres opgeven, bijvoorbeeld "194.74.4.78".
  • Meerdere IP-adressen worden gescheiden door een puntkomma (;) of een komma (,). b.v. "194.74.4.78; 194.74.4.79".
  • Bereiken van IP's kunnen worden gespecificeerd door een netmask in het CIDR-formaat te gebruiken, bijvoorbeeld "194.74.4.78/8".

*In het belang van de veiligheid is dit veld vereist voor zowel Webservices als Site-admin rollen.

Rol indien ongeldig IP N/A N/A Als een gebruiker verbinding maakt vanaf een IP-adres buiten het (de) opgegeven bereik(en), kan zijn toegang worden beperkt of verhinderd. Selecteer "Login voorkomen" om de toegang uit te schakelen of kies een rol met lagere rechten.

"Sites" sectie

Zodra u de noodzakelijke velden hierboven hebt ingevuld, moet u minimaal 1 site aan de gebruiker toewijzen. Typ hiervoor de naam van de site(s) die u wilt toewijzen en kies uit het keuzemenu dat verschijnt.

"Avatar" sectie

Naam van het veld Type Lengte Beschrijving
Huidige avatar Afbeelding N/A Als er geen avatar is toegewezen, wordt een algemene plaatshouder weergegeven. (U kunt later een afbeelding uploaden)
Avatar Afbeelding N/A Klik "Nieuwe avatar uploaden" om een afbeelding te uploaden als avatar van de gebruiker.

De afbeelding moet een van de volgende afbeeldingsextensies hebben:
jpeg, jpg, png, svg

Klik op "Opslaan" om de gebruiker op te slaan.
Klik op "Opslaan en nieuwe gebruiker toevoegen " om de gebruiker op te slaan, en het bovenstaande formulier te wissen zodat u nog meer gebruikers kunt toevoegen.