MyST gebruikersrollen

Laatst bijgewerkt:

De mogelijkheid voor MyST gebruikers om toegang te krijgen tot bepaalde pagina's, of om bepaalde acties uit te voeren, is afhankelijk van de rol die hen is toegewezen. U kunt de rol die aan uw MyST account is toegekend bekijken door vanaf elke MyST pagina naar uw profiel te navigeren, via het configuratiemenu rechtsboven, of door op uw profielfoto linksboven te klikken.

De volgende rollen zijn beschikbaar:

Klik op bovenstaande afbeelding om rollen te vergelijken (Opent in nieuw tabblad)

Site-admin

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie (vereist voor aanmelding).
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen op de aanmeldingspagina.
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Opnieuw autoriseren, terugbetalen, bijwerken en andere acties uitvoeren op verwerkte transacties.
  • Genereer rapporten over verwerkte transacties op uw site(s).
  • Verwerk nieuwe betalingen via onze Virtuele terminal.
  • Verwerk payouts met onze Betalingsterminal.
  • Vraag een betaling aan door een unieke link te genereren naar een gehoste afrekenpagina.
  • Bekijk de kosten van de acquirer voor verwerkte transacties.
  • Afschriften van handelaren bekijken (alleen beschikbaar voor gebruikers van TRU Acquiring).
  • Hun subgebruikers bekijken en beheren.
  • Bekijk uw site(s) configuratie.
  • Bestanden uploaden en beheren op uw site(s).
  • Configureer en beheer regels op uw site(s).
Sitegebruiker

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie.
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen vanaf de aanmeldingspagina (voor deze functie moet tweefactorauthenticatie zijn ingeschakeld).
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Opnieuw autoriseren, terugbetalen, bijwerken en andere acties uitvoeren op verwerkte transacties.
  • Genereer rapporten over verwerkte transacties op uw site(s).
  • Verwerk nieuwe betalingen via onze Virtuele terminal.
  • Bekijk uw site(s) configuratie.
Sitegebruiker 2

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie.
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen vanaf de aanmeldingspagina (voor deze functie moet tweefactorauthenticatie zijn ingeschakeld).
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Opnieuw autoriseren, terugbetalen, bijwerken en andere acties uitvoeren op verwerkte transacties.
  • Genereer rapporten over verwerkte transacties op uw site(s).
  • Verwerk nieuwe betalingen via onze Virtuele terminal.
  • Vraag een betaling aan door een unieke link te genereren naar een gehoste afrekenpagina.
  • Bekijk uw site(s) configuratie.
Transactie-admin

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie.
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen vanaf de aanmeldingspagina (voor deze functie moet tweefactorauthenticatie zijn ingeschakeld).
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Opnieuw autoriseren, terugbetalen, bijwerken en andere acties uitvoeren op verwerkte transacties.
  • Genereer rapporten over verwerkte transacties op uw site(s).
  • Verwerk nieuwe betalingen via onze Virtuele terminal.
Transactie-admin 2

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie.
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen vanaf de aanmeldingspagina (voor deze functie moet tweefactorauthenticatie zijn ingeschakeld).
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Opnieuw autoriseren, terugbetalen, bijwerken en andere acties uitvoeren op verwerkte transacties.
  • Genereer rapporten over verwerkte transacties op uw site(s).
  • Verwerk nieuwe betalingen via onze Virtuele terminal.
  • Vraag een betaling aan door een unieke link te genereren naar een gehoste afrekenpagina.
Alleen transacties bekijken

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie.
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen vanaf de aanmeldingspagina (voor deze functie moet tweefactorauthenticatie zijn ingeschakeld).
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Genereer rapporten over verwerkte transacties op uw site(s).
View only transactions 2

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Genereer rapporten over verwerkte transacties op uw site(s).
Alleen transacties, kosten en handelaarafschriften bekijken

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie (vereist voor aanmelding).
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen op de aanmeldingspagina.
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Genereer rapporten over verwerkte transacties op uw site(s).
  • Bekijk de kosten van de acquirer voor verwerkte transacties.
  • Afschriften van handelaren bekijken (alleen beschikbaar voor gebruikers van TRU Acquiring).
Virtuele terminalgebruiker

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Verwerk nieuwe betalingen via onze Virtuele terminal.
Virtuele terminalgebruiker 2

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Verwerk nieuwe betalingen via onze Virtuele terminal.
  • Vraag een betaling aan door een unieke link te genereren naar een gehoste afrekenpagina.
Basisgebruiker

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie.
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen vanaf de aanmeldingspagina (voor deze functie moet tweefactorauthenticatie zijn ingeschakeld).
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Verwerk nieuwe betalingen via onze Virtuele terminal.
  • Vraag een betaling aan door een unieke link te genereren naar een gehoste afrekenpagina.
Pay by Link

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie.
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen vanaf de aanmeldingspagina (voor deze functie moet tweefactorauthenticatie zijn ingeschakeld).
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Vraag een betaling aan door een unieke link te genereren naar een gehoste afrekenpagina.
Ontwikkelaar

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie (vereist voor aanmelding).
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen op de aanmeldingspagina.
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk uw site(s) configuratie.
  • Bestanden uploaden en beheren op uw site(s).
  • Configureer en beheer regels op uw site(s).
Ontwikkelaar 2

Gebruikers met deze rol profiteren van de volgende functies:

• Beschermd door twee factor authenticatie (vereist voor aanmelding).
  • Gebruikers kunnen hun vergeten wachtwoord opnieuw instellen op de aanmeldingspagina.
  • Wanneer de gebruiker is aangemeld, kan hij zelf het wachtwoord van zijn MyST account wijzigen, zonder tussenkomst van de beheerder.
  • Bekijk details van recente transacties die op uw site(s) zijn verwerkt.
  • Genereer rapporten over verwerkte transacties op uw site(s).
  • Bekijk uw site(s) configuratie.
  • Bestanden uploaden en beheren op uw site(s).
  • Configureer en beheer regels op uw site(s).

De volgende gebruikersrollen kunnen hun eigen wachtwoord niet wijzigen of tweefactorauthenticatie inschakelen op hun MyST-gebruikersaccounts:

• View only transactions 2
  • Virtuele terminalgebruiker
  • Virtuele terminalgebruiker 2

Voor de volgende gebruikersrollen is tweefactorauthenticatie ingeschakeld om in te loggen:

• Site-admin
  • Ontwikkelaar
  • Ontwikkelaar 2
  • Alleen transacties, kosten en handelaarafschriften bekijken

Geautomatiseerde gebruikersrollen

Voor automatiseringsdoeleinden bieden we extra gebruikersrollen die kunnen worden gebruikt voor interactie met onze Webservices API of MyST om transactiegegevens op te halen zonder dat je je hoeft aan te melden bij MyST.

• Webservices - voor het verwerken van verzoeken voor webservices of het downloaden van CSV-transacties of rapporten.
  • Webservices 2 - alleen voor het verwerken van autorisatie verzoeken.
  • Extra transactiedownload - voor het downloaden van transactie- of rapport-CSV, die ook details kan bevatten over bijbehorende acquirer fees. (Informatie over acquirer fees is alleen beschikbaar voor transacties verwerkt met een deelnemende acquirer bank. Neem contact op met ons Support Team voor meer informatie)

Opmerking: U kunt zich niet aanmelden bij MyST met deze rollen.