Gebruikersinstellingen

Laatst bijgewerkt:

U kunt "Profiel"-pagina's bekijken om informatie over uw ondergeschikt gebruikers te bekijken en hun instellingen te wijzigen.

Vereiste gebruikersrollen

Site-admin

Hoe krijgt u toegang tot

Selecteer een ondergeschikt gebruiker van de "Gebruikers" pagina.

OF; typ de gebruikersnaam in in de universele zoekfunctie bovenaan elke MyST-pagina en druk op het vergrootglas rechts.

MyST gebruikersaccount informatie

De volgende informatie wordt weergegeven:

Veld Commentaar
Profiel afbeelding

De afbeelding van de gebruiker wordt weergegeven. Klik op het pictogram bin om de afbeelding te verwijderen.

Als er geen afbeelding aan hun account is toegewezen, wordt een algemene plaatshouder weergegeven.

Naam weergeven Indien toegewezen, wordt de gebruikersnaam onder de profielafbeelding weergegeven.
Gebruikersnaam De gebruikersnaam.
E-mailadres Het e-mailadres.
Rol De gebruikersrol.
Geldig(e) IP/netwerk(en) De gebruiker kan beperkte gebruikersrechten hebben of niet kunnen inloggen wanneer hij verbinding maakt vanaf een netwerk buiten het hier gespecificeerde bereik.
Rol indien ongeldig IP Als de gebruiker verbinding maakt vanaf een IP-adres buiten het/de gespecificeerde bereik(en), kan zijn toegangsniveau worden beperkt.
Laatst ingelogd in De datum en tijd waarop de gebruiker voor het laatst heeft ingelogd.
Laatste IP Het IP-adres van waar de gebruiker het laatst heeft ingelogd.
Taal De geselecteerde taal die momenteel wordt toegepast op de account van de gebruiker.
Beheerder(s)

Dit is de beheerder van de gebruiker. Als zij problemen hebben met hun account, raden wij hen aan eerst contact op te nemen met hun beheerder voor hulp.

Opmerking: dit veld wordt niet weergegeven als de gebruiker is aangemaakt via Trust Payments.

Account vergrendelen

Gebruik deze knop om het gebruikersaccount te vergrendelen/ontgrendelen. Vergrendelde gebruikersaccounts kunnen zich niet aanmelden bij MyST.

Klik hier voor meer informatie.

twee factor authenticatie

Dit schakelaartje wordt gebruikt om twee-factor-authenticatie op de gebruikersaccount uit te schakelen of opnieuw in te stellen.

Gebruikers die nog geen tweefactorauthenticatie hebben ingeschakeld op hun account kunnen dit inschakelen door in te loggen en de instructies in dit artikel te volgen.

Nieuwe gebruikers e-mail Nieuwe gebruikers krijgen een e-mail met een link om zich voor het eerst aan te melden bij hun account en hun wachtwoord in te stellen. Als de e-mail niet is ontvangen door de gebruiker, of is verlopen, kunt u verzoeken deze e-mail opnieuw te versturen door op deze link te klikken.
Wachtwoord resetten

Als een gebruiker zijn wachtwoord is vergeten, kunt u op deze link klikken om een verzoek in te dienen om een reset e-mail naar het e-mailadres van de gebruiker te sturen. Door de instructies in de e-mail te volgen, kan de gebruiker zich aanmelden bij zijn account en zijn wachtwoord opnieuw instellen.

Opmerking: Wordt niet getoond voor nieuwe gebruikers die hun wachtwoord nog moeten instellen.

Sites

De "Sites" pop-up toont een lijst van alle sitereferenties gekoppeld aan de account van de gebruiker.

Voor elke site in de tabel wordt de volgende informatie weergegeven:

Kop Commentaar
Sitereferentie Unieke referentie naar de site, bijv. voorbeeld12345.
Naam verkoper De naam van uw bedrijf of organisatie.
Sitestatus Geeft aan of een site al dan niet is ingeschakeld (uitgeschakelde sites kunnen geen transacties verwerken).
Aankopers De naam van de wervende bank(en) via welke u verzoeken kunt verwerken.

Klik op een sitereferentie in de tabel voor meer informatie.

Gebruikers

De "Gebruikers" pop-up toont een lijst van de subgebruikers van de gebruiker.

Voor elke gebruiker in de tabel wordt de volgende informatie weergegeven:

Kop Commentaar
Avatar De avatarafbeelding van de gebruiker.
Gebruikersnaam Weergavenaam en gebruikersnaam van de gebruiker.
Klik op een gebruiker om meer informatie te bekijken.
Rol Rol toegewezen aan de gebruiker. Klik hier voor een volledige lijst van rollen.
Laatst ingelogd in Datum en tijdstempel waarop de gebruiker zich voor het laatst heeft aangemeld bij MyST.

Gebruiker bewerken

Hier kunt u wijzigingen aanbrengen in de configuratie van de gebruiker.

U kunt de volgende instellingen wijzigen:

"Details" sectie

Naam van het veld Type Lengte Beschrijving
Naam weergeven Alfanumeriek 100 De weergavenaam van de gebruiker wordt in de linkerbovenhoek weergegeven als hij is ingelogd. Dit veld is optioneel, en de gebruikersnaam wordt weer de gebruikersnaam als dit veld leeg blijft.
E-mailadres E-mailadres 255 (64 voor het "@" symbool") E-mailadres waar berichten over uw MyST account naartoe worden gestuurd.

"Wachtwoord en rol" sectie

Naam van het veld Type Lengte Beschrijving
Nieuw wachtwoord Wachtwoord 8-50 Voer hier een nieuw wachtwoord in. Het wachtwoord wordt onmiddellijk gewijzigd nadat u de wijzigingen hebt opgeslagen, en de gebruiker wordt bij zijn volgende aanmelding gevraagd zijn wachtwoord te wijzigen.
  • Door op het oogpictogram te klikken wordt het wachtwoord getoond/verbergt u het.
  • Als u op het sleutelicoontje klikt, wordt een nieuw wachtwoord gegenereerd dat voldoet aan ons wachtwoordbeleid.
MyST wachtwoordbeleid
  • Lengte: 8-50 tekens
  • bevatten ten minste één karakter uit elk van de volgende groepen:
    • HOOFDLETTERS: A-Z
    • kleine letters: a-z
    • Nummers: 0-9
    • Ten minste één van de volgende symbolen: ~!#$%^&*(_{[}]<,>?

"£" en "@" tekens worden niet ondersteund.

Rol N/A N/A

De rol van de nieuwe gebruiker (standaard Sitegebruiker).

Klik hier voor meer informatie.

Geldig(e) IP/netwerk(en)
(verplicht*)
IP-adres 255 U kunt ervoor kiezen de toegang van de gebruiker te beperken tot bepaalde IP-adressen of de toegangsrechten die een gebruiker krijgt wanneer hij vanaf een ander netwerk verbinding maakt, te beperken.
  • U kunt een enkel IP-adres opgeven, bijvoorbeeld "194.74.4.78".
  • Meerdere IP-adressen worden gescheiden door een puntkomma (;) of een komma (,). b.v. "194.74.4.78; 194.74.4.79".
  • Bereiken van IP's kunnen worden gespecificeerd door een netmask in het CIDR-formaat te gebruiken, bijvoorbeeld "194.74.4.78/8".

*In het belang van de veiligheid is dit veld vereist voor zowel Webservices als Site-admin rollen.

Rol indien ongeldig IP N/A N/A Als een gebruiker verbinding maakt vanaf een IP-adres buiten het (de) opgegeven bereik(en), kan zijn toegang worden beperkt of verhinderd. Selecteer "Login voorkomen" om de toegang uit te schakelen of kies een rol met lagere rechten.
Eerdere authenticatiegegevens toegestaan voor (min.) Numeriek N/A Dit veld wordt ondersteund door MyST gebruikersaccounts die worden gebruikt in geautomatiseerde back-office processen. Hiermee kan het vorige wachtwoord gedurende een korte periode naast het nieuwe wachtwoord worden gebruikt, voordat het verloopt. Hierdoor kunt u uw systeem bijwerken met het nieuwe wachtwoord en wordt onderbreking van uw diensten voorkomen.

"Sites" sectie

U kunt de aan de gebruiker toegewezen sitereferenties wijzigen.

Om aan deze lijst toe te voegen, typt u de sitereferentie(s) die u wilt toewijzen en kiest u uit het keuzemenu dat verschijnt.

U kunt sitereferentie(s) verwijderen door op de kruisjes te klikken.

(Ten minste 1 sitereferentie is vereist)

"Avatar" sectie

Naam van het veld Type Lengte Beschrijving
Huidige avatar Afbeelding N/A

De afbeelding die wordt gebruikt om de gebruiker te identificeren.

(Als aan de gebruiker geen avatar is toegewezen, wordt een algemene plaatshouder weergegeven)

Avatar Afbeelding N/A Klik "Nieuwe avatar uploaden" om de avatar van de gebruiker te veranderen.

De afbeelding moet een van de volgende afbeeldingsextensies hebben:
jpeg, jpg, png, svg

Klik op "Opslaan" om de wijzigingen op te slaan.

Gebruiker verwijderen

Klik op deze knop om de gebruiker te verwijderen. U wordt als volgt gevraagd voordat u de gebruiker verwijdert: