Toevoegen "Webservices" gebruikers

Laatst bijgewerkt:

Met een Webservices gebruikersaccount kunnen wij uw aanvragen authenticeren bij Trust Payments. Volg deze stappen om via MyST een "Webservices" gebruiker voor uw account aan te maken:

Nieuwe gebruikers kunnen alleen worden toegevoegd door gebruikers met de rol "Site-admin".

1. Log in op MyST met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik op "Gebruikers" in het linker zijmenu, klik dan op de pagina "Gebruikers beheren" op "Gebruiker toevoegen":

1. Vul de verplichte velden in.
    Web Services gebruikersnamen zijn e-mailadressen met een maximale lengte van 255 (maximaal 64 tekens voor het "@"-symbool).

Zorg ervoor dat u "Webservices" selecteert voor de rol.

Als u dat niet doet, kunnen de verzoeken niet met succes worden verwerkt.

Veld "Geldig(e) IP/netwerk(en)" (verplicht)

Door het IP van uw systeem (of reeks IP's) in dit veld in te voeren, zal Trust Payments alleen Web Services verzoeken accepteren die van dit IP afkomstig zijn. Dit betekent dat zelfs als uw Web Services credentials zijn gecompromitteerd, verzoeken niet kunnen worden uitgevoerd zonder toegang tot uw IP-netwerk.

Meerdere IP-adressen kunnen worden gescheiden door een puntkomma (;) of een komma (,).
Bereiken van IP-adressen kunnen worden gespecificeerd door gebruik te maken van een CIDR-netmask in het formaat 1.2.3.4/8.

Belangrijk: "Rol bij ongeldig IP" moet worden ingesteld op "Aanmelding voorkomen".

1. Wijs de sites toe via welke u betalingen voor Web Services wilt verwerken, door te typen in het veld "Toegewezen sites":

1. Klik op "Opslaan".