Welke acties kan ik uitvoeren op transacties?

Laatst bijgewerkt:

Hieronder vindt u de acties die u met MyST kunt uitvoeren op transacties die daarvoor in aanmerking komen. Gebruik de onderstaande links voor meer informatie:

Her-auth

Een her-auth is een proces waarbij een nieuwe autorisatie kan worden uitgevoerd met dezelfde krediet-/debetkaart als een vorige transactie.

Klik hier voor meer informatie.

Terugbetaling

U kunt een volledige of gedeeltelijke terugbetaling verwerken voor een afgewikkelde transactie (met Verzoektype "AUTH").

Klik hier voor meer informatie.

Updaten

U kunt updates uitvoeren op een lopende transactie (status betaling "0" of "1") met de optie "Updaten".

Klik hier voor meer informatie.

Rekeningcontrole

Met een Rekeningcontrole kan een kaart/rekening worden gevalideerd door te controleren of de waarden van de rekening, het adres en de veiligheidscode van de klant geldig zijn en of de transactie mag worden uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie.

Risicobeslissing (vereist Protect Plus)

Een verzoek om Risicobeslissing analyseert de factuur-, leverings- en betalingsgegevens van de klant met behulp van een op regels gebaseerd systeem om verdachte patronen in de gebruikersactiviteiten op te sporen. Het systeem helpt u een beslissing te nemen over het al dan niet verwerken van een transactie van een klant op basis van het waargenomen risiconiveau. De uitgevoerde controles omvatten:

• De grootste negatieve database van de industrie.
  • Neuraal gebaseerde fraudebeoordelingen.
  • Tumbling of Swapping, wanneer er een ongebruikelijk gebruikspatroon is in het kaartnummer, de vervaldatum of klantgegevens die aan een transactie verbonden zijn.