Kan ik twee-factor authenticatie uitschakelen?

Laatst bijgewerkt:

Wij raden u sterk aan om twee-factor ingeschakeld te houden op uw MyST account, omdat het extra bescherming biedt tegen toegang door onbevoegde gebruikers.

Twee-factor authenticatie is vereist voor gebruikers die administratieve acties op uw site kunnen uitvoeren, of toegang hebben tot kaarthoudergegevens, zoals voorgeschreven in de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) v3.2. Daarom kan het niet worden uitgeschakeld voor de volgende gebruikersrollen:

Ontwikkelaar, Ontwikkelaar 2, Site-admin, "Alleen transacties, kosten en handelaarafschriften bekijken"

Twee-factor authenticatie op uw MyST account uitschakelen:

1. Klik op je profielfoto linksboven om naar je profielpagina te gaan.

2. Klik op de schakelaar naast "Twee factor authenticatie" aan de rechterkant. (Op kleinere schermen is de knop te vinden door naar beneden te scrollen).

3. Klik op de weergegeven vraag op "Deactiveren".

4. Er zou een bevestigingsprompt moeten verschijnen om te bevestigen dat twee-factor-authenticatie is uitgeschakeld.