Hoe reset ik mijn MyST wachtwoord?

Laatst bijgewerkt:

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link "Bent u uw wachtwoord vergeten?" op de aanmeldingspagina en volgt u de instructies om uw account opnieuw in te stellen.

Vereiste gebruikersrollen Basisgebruiker, Ontwikkelaar, Ontwikkelaar 2, Pay by Link, Site-admin, Sitegebruiker, Sitegebruiker 2, Transactie-admin, Transactie-admin 2, Alleen transacties bekijken, "Alleen transacties, kosten en handelaarafschriften bekijken".
  Hoe krijgt u toegang tot Klik op de aanmeldingspagina op "Problemen met de toegang tot MyST?". Dit zal verdere opties weergeven. Klik vervolgens op "Bent u uw wachtwoord vergeten?".

Vereisten

• De gebruiker moet een van de bovenstaande rollen toegewezen krijgen.
  • De gebruiker moet tweestapsverificatie hebben ingeschakeld.
  • De rekening mag niet vergrendeld zijn.
  1. Klik op de aanmeldingspagina op "Problemen met de toegang tot MyST?". Dit zal verdere opties weergeven. Klik vervolgens op "Bent u uw wachtwoord vergeten?".

2. Voer uw gebruikersnaam in de daarvoor bestemde prompt in en klik op de knop "Wachtwoord resetten".

U ontvangt nu een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze wordt verzonden van "no-reply@trustpayments.com" met als onderwerp "MyST-wachtwoord resetten".

Zodra de e-mail is aangevraagd, zou u deze onmiddellijk moeten ontvangen. Als u hem niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw map met ongewenste e-mails.

Na het aanvragen van de e-mail hebt u 30 minuten om de instructies te voltooien voordat de sessie afloopt. Maakt u zich geen zorgen als u deze deadline mist, want u kunt zo nodig nog een e-mail sturen.

Als u niet aan de bovenstaande vereisten voldoet, kan het zijn dat u een e-mail ontvangt met de mededeling dat u uw wachtwoord niet online kunt resetten. In dergelijke gevallen moet u contact opnemen met uw beheerder of ons Support Team om uw wachtwoord handmatig te resetten.

3. Klik in de e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen op "Wachtwoord resetten". U komt dan op een beveiligde webpagina waar u een nieuw wachtwoord voor uw account kunt invoeren.

4. Voer een nieuw wachtwoord in voor uw account en voer het vervolgens opnieuw in het volgende tekstvak in ter bevestiging.

Klik om het MyST wachtwoordbeleid te bekijken
    • Lengte: 8-50 tekens
    • bevatten ten minste één karakter uit elk van de volgende groepen:
      • HOOFDLETTERS: A-Z
      • kleine letters: a-z
      • Nummers: 0-9
      • Ten minste één van de volgende symbolen: ~!#$%^&*(_{[}]<,>?

"£" en "@" tekens worden niet ondersteund.

5. Klik op "Wachtwoord resetten" wanneer u klaar bent om het nieuwe wachtwoord toe te wijzen.

Indien succesvol, zal het browservenster een bericht tonen op de pagina om dit te bevestigen.

U kunt zich nu aanmelden met uw nieuwe wachtwoord.