Bekijk transactie details

Laatst bijgewerkt:

U kunt details bekijken van verzoeken en transacties die zijn verwerkt op uw sitereferentie(s).

Vereiste gebruikersrollen

Basisgebruiker, Ontwikkelaar 2, Site-admin, Sitegebruiker, Sitegebruiker 2, Transactie-admin, Transactie-admin 2, Alleen transacties bekijken, View only transactions 2, "Alleen transacties, kosten en handelaarafschriften bekijken".

Hoe krijgt u toegang tot

Selecteer "Transacties" aan de linkerkant en vervolgens "Transactie zoeken". Voer een zoekopdracht uit en klik op een Transactiereferentie in de resultatentabel.
OF; typ de volledige Transactiereferentie in de universele zoekopdracht, bovenaan elke MyST-pagina.

U kunt ook uw eigen systeem configureren om onze API te bevragen naar transactiedetails. Zo kunt u transactiemonitoring rechtstreeks integreren in uw eigen oplossing op maat.
Klik hier voor meer informatie.

Een transactie selecteren

Als u op de unieke Transactiereferentie links in de tabel klikt, krijgt u een overzicht van de transactie. U kunt acties uitvoeren door te klikken op de link "Actie" onderaan het deelvenster, of op het kruisje rechtsboven om het deelvenster te verlaten en terug te keren naar de zoekresultaten.

Voor meer informatie klikt u op "Meer details" om naar de detailweergave van de transactie te gaan (lees verder voor meer informatie hierover).

Detailweergave van de transactie

Deze pagina geeft de details van de geselecteerde transactie weer. De bovenkant van de pagina heeft een kleurcode die overeenkomt met het cijfer dat aan de transactie is toegekend (linksboven). Hier worden ook het bedrag, Munt, de betaalmethode en het gemaskeerde kaartnummer weergegeven. Daaronder worden alle andere details weergegeven.

Afdrukken

Rechtsboven op deze pagina staan twee afdrukmogelijkheden:

• Afdrukken - Drukt alle details af die op de pagina worden weergegeven.
  • Ontvangstbewijs afdrukken - Drukt de transactiegegevens af, met weglating van gevoelige gegevens over de handelaar / verwerking van de transactie, zodat het veilig als ontvangstbewijs naar de klant kan worden gestuurd.

Als u problemen ondervindt bij het afdrukken, klik dan hier voor tips om problemen op te lossen.

Actie ondernemen

Onder de weergegeven details staan knoppen voor het uitvoeren van acties op de transactie. Klik op de betreffende knoppen om verder te gaan.

Verwante transacties

Klik op het tabblad "Gerelateerde transacties" bovenaan de pagina om gerelateerde transacties te bekijken. Deze worden weergegeven in een tijdlijn, met nieuwere verzoeken bovenaan de pagina. U kunt de tijdstempel van elk verzoek bekijken door linksonder in deze weergave te kijken.

Naast elke transactie worden basisgegevens getoond. Klik op Transactiereferentie voor meer informatie.