Lokalisatie

Laatst bijgewerkt:

U kunt het gebied met weergaveopties gebruiken om de taal van uw MyST account te wijzigen.

Vereiste gebruikersrollen

Beschikbaar voor iedereen.

Hoe krijgt u toegang tot

Klik op "Weergaveopties" in het configuratiemenu (rechtsboven op elke MyST-pagina).

CM25-NL

Met MyST kunt u voor uw gemak de taal en het formaat van de gegevens op het scherm wijzigen:

• Tekst en veldnamen veranderen voor een betere leesbaarheid. Bijvoorbeeld Engelse postcodes kunnen worden veranderd in Amerikaanse postcodes.
  • Datums worden geformatteerd volgens de lokale conventie. bv. 4 mei kan 4 mei worden.

Om de taal te wijzigen, gaat u eerst naar uw Weergaveopties en vouwt u het gedeelte "Profiel" uit.

Kies uw voorkeurstaal uit de beschikbare opties in het keuzemenu "Taal" en klik vervolgens op "Opslaan" onderaan het overlay om te bevestigen. (Opmerking: Deze verandering vereist dat MyST opnieuw wordt geladen in uw browser om van kracht te worden)