Meld je aan

Laatst bijgewerkt:

Om toegang te krijgen tot MyST, moet u eerst inloggen

https://myst.trustpayments.com/login

Om je aan te melden, ga je naar de bovenstaande URL, voer je je gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde vakken in en klik je op de knop "Aanmelden".

Als de gebruikersnaam en het wachtwoord niet overeenkomen, krijgt u een foutmelding "Ongeldige gebruikersnaam/wachtwoord" en kunt u opnieuw proberen in te loggen. Als u doorgaat met het invoeren van ongeldige gegevens, krijgt u een reCAPTCHA-prompt, die wij gebruiken om u te beschermen tegen mogelijk misbruik van de aanmeldingspagina.

Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.

Als u het wachtwoord van uw account bent vergeten, klik dan hier voor informatie over hoe u het opnieuw kunt instellen.

Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden bij MyST, klik dan op "Problemen met toegang tot MyST?" en gebruik de contactgegevens om contact op te nemen met ons Support Team, inclusief uw gebruikersnaam en de unieke referentie die op het scherm wordt weergegeven (bijv. Ref: M1-nq90310d/peu).

twee factor authenticatie

Authenticatie met twee factoren biedt een extra beveiligingslaag om uw account te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, door bij het aanmelden om een toegangscode te vragen om uw identiteit te verifiëren.

Indien niet ingeschakeld op uw MyST gebruikersaccount

Indien niet ingeschakeld, kunt u worden gevraagd om twee factor authenticatie in te stellen bij het aanmelden bij uw MyST gebruikersaccount. Wij raden u aan de instructies op het scherm te volgen om dit te doen, aangezien de configuratie slechts enkele minuten in beslag neemt en een eenvoudige manier is om een extra beveiligingslaag op uw account toe te passen. U kunt er ook voor kiezen om twee factor authenticatie te gebruiken.

Indien ingeschakeld op uw MyST gebruikersaccount

Als tweefactorauthenticatie is ingeschakeld op uw MyST-gebruikersaccount, wordt u gevraagd om een toegangscode om het aanmeldingsproces te voltooien. Deze wordt opgehaald door een authenticatie app te gebruiken.

Opmerking: Het proces voor het ophalen van de code zal hetzelfde zijn als wanneer u tweefactorauthenticatie hebt geconfigureerd tijdens het installatieproces.

Verval van het wachtwoord

Wij raden u aan uw wachtwoord regelmatig bij te werken om uw account beter te beschermen tegen onbevoegde toegang. Als uw wachtwoord niet binnen het door PCI voorgeschreven interval is gewijzigd, zullen wij u vragen uw wachtwoord bij te werken voordat u het aanmeldingsproces voltooit.