Inleiding tot MyST

Laatst bijgewerkt:

MyST is onze geavanceerde online portal, waarmee je snel en eenvoudig je account kunt configureren en je transacties kunt beheren.

Kenmerken

Elke transactie telt

• Verwerk offline transacties met behulp van onze Virtuele terminal.
  • Zoek en voer acties uit op uw transacties.
  • Vaak gebruikte zoekopdrachten opslaan voor toekomstig gebruik.
  • Controleer transacties en genereer rapporten.
  • Download CSV (Comma-Separated Value) uitvoer voor uw eigen records.
  • Configureer meldingen die na elke transactie naar uw systeem worden gestuurd.

Ervaring van de klant

• Gebruik onze Pay by Link functie om e-mails naar uw klanten te sturen, met daarin een link om hun transactie veilig af te ronden op onze gehoste Payment Pages.
  • Handelaren die onze Payment Pages oplossing gebruiken, kunnen onze Bestandsbeheer gebruiken om aangepaste CSS, HTML mark-up, JavaScript en afbeeldingen te hosten.
  • Configureer e-mailmeldingen die automatisch naar uw klanten worden gestuurd als de betaling is ontvangen.

Houd het veilig

• Wij handhaven een sterk wachtwoordbeleid en vragen gebruikers hun wachtwoord regelmatig te wijzigen.
  • U kunt beperkingen opleggen aan gebruikers die proberen aan te melden van buiten een vooraf gespecificeerde reeks vertrouwde IP-adressen.
  • Schakel tweestapsverificatie in voor een extra beveiligingsniveau. Uw gebruikers moeten een op hun telefoon gegenereerde code invoeren om zich aan te melden.

Uw rekening

• Bekijk uw accountconfiguratie.
  • Eenvoudige toegang tot hulpgidsen en contactgegevens voor als u hulp nodig hebt.
  • Betaal uw facturen online.

Maak het de jouwe

• Responsieve interface die u aan uw bureau of onderweg kunt gebruiken.
  • Schakel de donkere modus in om 's nachts makkelijker te kunnen lezen.
  • Maak en beheer subgebruikers voor uw team, met verschillende rollen en machtigingen.
  • Wijs namen toe en toon foto's om uw collega's te identificeren.

Opmerking: Beschikbare functies zijn afhankelijk van uw gebruikersrol.