Navigatie

Laatst bijgewerkt:

Zodra u bent aangemeld, krijgt u de "Dashboard".

Voor gebruikers met toegang tot de transactiegeschiedenis zal uw "Dashboard" in één oogopslag statistieken over de recente prestaties van uw site(s). Klik hier voor meer informatie over de "Dashboard".

Zijbalk

CM5-EN

Links van elke pagina ziet u de zijbalk. Dit is uw belangrijkste methode om door MyST te navigeren.

Als u op uw profielfoto of gebruikersnaam klikt, gaat u naar uw profielpagina en instellingen.

Klik op het computerpictogram om uw huidige gebruikersrol, huidige IP-adres, het IP-adres van het laatste apparaat dat zich bij uw account heeft aangemeld en de tijd dat dit gebeurde weer te geven.

Als de twee IP-waarden verschillen, suggereert dit dat de laatste succesvolle aanmelding plaatsvond op een ander apparaat dan het apparaat dat u nu gebruikt, maar houd er rekening mee dat uw IP kan variëren wanneer u zich op afstand aanmeldt via een mobiel netwerk, of wanneer u uw verbinding beveiligt met een VPN.

Opmerking: U kunt de aanmelding op uw account beperken tot een specifieke reeks vertrouwde IP's. Neem contact op met ons Support Team voor hulp.

Als u de side-bar liever inklapt wanneer deze niet wordt gebruikt, om schermruimte terug te winnen, klikt u op het pin-pictogram om het volledige menu van de zijkant van de pagina te verwijderen. Om het menu weer te zien, beweegt u de muis over de side-bar en deze komt weer in beeld.

Links naar andere pagina's staan onder de pin.

Klik op "CONTACT" in de zijbalk om de contactgegevens van ons Support Team te bekijken. Onder de getoonde informatie is een unieke referentie (bijv. "Ref: M1-2u5gnawe/peu") die wordt gegenereerd telkens wanneer u een MyST-pagina in uw browser laadt. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van MyST, zorg er dan voor dat u naar deze waarde verwijst wanneer u contact opneemt met ons Support Team.

Snelle links

Onze snelkoppelingen staan rechtsboven op elke MyST-pagina en geven u direct toegang tot de belangrijkste functies.

Als u meer informatie nodig hebt over het gebruik van de pagina die momenteel op het scherm wordt weergegeven, klikt u op de link "Help". Hierdoor verschijnt de help overlay aan de rechterkant van de pagina.

Als u contact met ons wilt opnemen, vindt u de contactgegevens van onze verschillende teams onderaan de help overlay.

Klik op het tandwiel om naar het configuratiemenu te gaan. Van hieruit kunt u uw gebruikersprofielpagina openen, weergaveopties wijzigen of u afmelden.

Universeel zoeken

Bovenaan elke pagina hebt u onmiddellijk toegang tot onze zoekfunctie. Typ uw zoekopdracht in en druk op return om de zoekopdracht te verwerken.

CM7-NL

Wanneer u een zoekopdracht uitvoert, zoekt MyST tegelijkertijd naar transacties, gebruikers en sites die aan de zoekopdracht voldoen. Klik hier voor meer informatie.

Aan verschillende gebruikers zijn verschillende rollen toegewezen, en als zodanig hebben zij al dan niet toestemming om alle bovengenoemde entiteiten te doorzoeken en te bekijken. Klik op het computerpictogram onder uw profielfoto in de zijbalk om uw gebruikersrol te bekijken.