Weergaveopties

Laatst bijgewerkt:

U kunt het gedeelte Weergaveopties gebruiken om instellingen te wijzigen met betrekking tot het uiterlijk van gebruikerselementen die zichtbaar zijn op MyST

Vereiste gebruikersrollen

Sommige functies zijn alleen toegankelijk voor personen met ondersteunde gebruikersrollen.

Hoe krijgt u toegang tot

Klik op "Weergaveopties" in het configuratiemenu (rechtsboven op elke MyST-pagina).

Tabellen

U kunt de hier gegeven instellingen gebruiken om het uiterlijk van de in MyST weergegeven tabellen te wijzigen.

Opmerking: De instelling "Responsief" wordt niet toegepast bij het bekijken van tabellen op een mobiel apparaat.

Profiel

U kunt de volgende instellingen wijzigen en vervolgens op "Opslaan" klikken om te bevestigen. (Opmerking: Deze wijziging vereist dat MyST opnieuw wordt geladen in uw browser om van kracht te worden)

Thema

Er zijn momenteel twee thema's die u kunt toepassen op MyST. Selecteer het gewenste thema uit de getoonde opties en klik op "Opslaan" om te bevestigen. (Opmerking: Deze verandering vereist dat MyST opnieuw wordt geladen in uw browser om van kracht te worden)

CM23-NL
Licht thema

CM24-NL
Donker thema

Dashboards

U kunt de valuta wijzigen waarin de gegevens op de grafieken van Dashboard worden weergegeven. Selecteer de gewenste valuta uit de getoonde opties en klik op "Opslaan" om te bevestigen. (Opmerking: Deze wijziging vereist dat MyST opnieuw wordt geladen in uw browser om van kracht te worden).

De wisselkoersen die worden gebruikt om de bedragen op Dashboard om te rekenen, worden eenmaal per dag bijgewerkt. Als zodanig kunnen zij enigszins afwijken van de koersen uit andere bronnen.