Hoe kan ik zien welke aankopen/terugbetalingen/CFT's er zijn verwerkt?

Laatst bijgewerkt:

• Surf naar OmniPay RAM en navigeer naar Transacties > Verwerkte Transacties

• Typ uw MID-nummer in het zoekvak net onder het navigatiepaneel en klik op Wijzig.

• Gebruik desgewenst de zoekopties om de zoekresultaten te verfijnen
  • Zodra u op de toets Zoek klikt, worden alle verwerkingen voor de opgegeven zoekcriteria weergegeven