Hoe kan ik mijn wachtwoord voor het OmniPay RAM-instrument opnieuw instellen?

Laatst bijgewerkt:

Het wachtwoord kan opnieuw worden ingesteld met de volgende twee stappen:

Stap 1) Wis de cache en cookies van uw browser

• Google Chrome
    • Typ in de adresbalk chrome://settings/clearBrowserData
    • Selecteer het volgende:
      • Cookies en andere sitegegevens
      • Afbeeldingen en bestanden in cache
    • Selecteer "Alles" in het keuzemenu Periode
    • Klik op GEGEVENS WISSEN
    • Sluit alle browservensters en heropen de browser
  • Mozilla Firefox
    • Open het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen
    • Als de menubalk verborgen is, druk dan op Alt om hem zichtbaar te maken.
    • Selecteer het te wissen tijdsbereik: open het keuzemenu, selecteer het gewenste bereik, selecteer Alles om de volledige cache te wissen
    • Ga vervolgens naar ‘Details’, klik op het pijltje omlaag om de te wissen onderdelen van de geschiedenis te selecteren. Selecteer alle items om uw volledige cache te wissen
    • Klik op Nu wissen
    • Sluit alle browservensters en heropen de browser
  • Microsoft Edge
    • Klik rechts bovenaan op het Hub-pictogram (ziet eruit als een ster met drie horizontale lijnen)
    • Selecteer Browsegeschiedenis, vervolgens Cookies en opgeslagen websitegegevens en dan Gegevens en bestanden in de cache. Klik op Wissen
    • Nadat het bericht ‘Alles gewist!’ verschijnt, sluit u alle browservensters en heropent u de browser

Stap 2) Open OmniPay en vraag een nieuw wachtwoord aan

• Vervolgens wordt u gevraagd uw gebruikersnaam en e-mailadres in te voeren. Klik tot slot op de toets Submit

• U ontvangt dan een e-mail van ons Customer Support-team met uw nieuwe wachtwoord