Hoe kan ik zien welke transacties en vergoedingen er zijn verwerkt in een cyclus?

Laatst bijgewerkt:

• Surf naar OmniPay RAM en navigeer naar Rapporten > Uitbetaling > Dagelijkse Uitbetaling

• Typ uw MID-nummer in het zoekvak net onder het navigatiepaneel en klik op Wijzig.

• Stel het datumbereik in voor de datum waarop u de transacties hebt verwerkt en waarvoor u de gegevens wil zien.

Als u met een dagcyclus werkt, selecteert u een dag per zoekopdracht. Werkt u met een weekcyclus, selecteer dan een datumbereik van dinsdag tot maandag.

• Zodra u op de toets Zoek klikt, worden alle verwerkingen voor het opgegeven datumbereik weergegeven.