Hoe kan ik de vervaldag van mijn betaling zien?

Laatst bijgewerkt:

• Surf naar OmniPay RAM en navigeer naar Rapporten > Uitbetaling > Dagelijkse Uitbetaling

• Typ uw MID-nummer in het zoekvak net onder het navigatiepaneel en klik op Wijzig.

• Stel het datumbereik in voor de datum waarop u de transacties hebt verwerkt en waarvoor u de gegevens wil zien.

Als u met een dagcyclus werkt, selecteert u een dag per zoekopdracht. Werkt u met een weekcyclus, selecteer dan een datumbereik van dinsdag tot maandag.

• Zodra u op de toets Zoek klikt, worden alle verwerkingen voor het opgegeven datumbereik weergegeven.
  • Onderaan de pagina staat het veld Actual Payment - klik op de link.

• Door op de volgende pagina de Uitbetaling Datum te bekijken, ziet u wanneer de betaling zou worden vrijgegeven door het OmniPay-systeem. Opgelet: betalingen worden pas de volgende dag doorgegeven door Acquiring.com (in het voorbeeld hieronder wordt de betaalinstructie op 12/04/2021 verzonden naar de bank)

• De sectie Status Betaling geeft aan of de betaling is vrijgegeven door OmniPay (d.w.z. dat de betaling is doorgegeven door Acquired) of nog wordt vastgehouden door het systeem
  • Opgelet: zelfs wanneer de betalingen zijn vrijgegeven, kan het enkele dagen duren voor ze uw bankrekening bereiken