Wat is de gebruikersrol "Webservices JWT"?

Laatst bijgewerkt:

De Webservices JWT-gebruikersrol is vereist voor winkeliers die van plan zijn de JavaScript Library of Mobile SDK's te gebruiken voor het verwerken van betalingen via de TRU Connect -gateway.

Voordat je aan de slag gaat, moet je eerst contact opnemen met ons Support Team en verzoeken om een gebruiker met de rol "Webservices JWT" aan te maken. In ruil daarvoor zal het Support Team je voorzien van een JWT-gebruikersnaam en -geheim.

De gebruikersnaam is je JWT-uitgever (opgegeven in het veld payload als iss) en wordt gebruikt bij het maken van een ondertekende JSON Web Token (JWT) die wordt geverifieerd door Trust Payments.

Trust Payments zal JWT-verzoeken niet verwerken wanneer de handtekeningverificatie geen ondertekende en geverifieerde JWT bevat die is gegenereerd op uw merchant server met behulp van de JWT-gebruikersnaam en -geheim die door het Support Team zijn verstrekt.