Hoe verwerk ik een terugbetaling?

Laatst bijgewerkt:

Restituties kunnen worden verwerkt voor transacties die zijn afgewikkeld (status 100).

Er zijn twee methoden om restituties uit te voeren:

MyST gebruiken

Terugbetalingen kunnen worden verwerkt via MyST. Log in op MyST en zoek de transactie die je wilt terugbetalen, ofwel door de zoekbalk bovenaan de pagina te gebruiken, ofwel door naar de Transactie zoekpagina te gaan. Wanneer u een transactie bekijkt, klikt u op de knop "Terugbetaling" onderaan de pagina.

Klik hier voor meer informatie.

Webservices API gebruiken

Uw systeem kan een REFUND verzoek indienen bij Trust Payments.