Wat is de gebruikersrol "Webservices"?

Laatst bijgewerkt:

De Webservices gebruikersrol wordt gebruikt om de toegang van uw server te authenticeren bij het verwerken van verzoeken naar onze TRU Connect gateway met behulp van Webservices API. Bij het aanmaken van de Webservices API gebruiker, wordt u gevraagd om een unieke gebruikersnaam en wachtwoord te definiëren voor elk Webservices API verzoek, en ook een IP range. Trust Payments zal geen verzoeken verwerken die geen geldige gebruikersnaam en wachtwoord bevatten en/of buiten de IP range vallen die u tijdens de registratie heeft opgegeven.