Kan ik een her-autorisatie verwerken?

Laatst bijgewerkt:

Ja. Er zijn twee methoden om her-autorisaties uit te voeren:

MyST gebruiken

Her-autorisaties kan worden verwerkt via MyST. Log in op MyST en zoek de transactie waarvoor u een her-autorisatie wilt uitvoeren, hetzij via de zoekbalk bovenaan de pagina, hetzij via de pagina Transactie zoeken. Wanneer u een transactie bekijkt, klikt u op de knop "her-auth" onderaan de pagina.

Klik hier voor meer informatie.

Webservices API gebruiken

Uw systeem kan een nieuwe AUTH verzoek via onze Webservices API, zorg ervoor dat u de parenttransactionreference veld. Dit wordt gebruikt om de betalingsgegevens van de transactie waarnaar wordt verwezen op te halen om een nieuwe transactie te verwerken.