Kan ik een zero-auth verwerken?

Laatst bijgewerkt:

We verwijzen naar authorisaties, waarbij geen geld wordt gereserveerd op de bankrekening van de klant, als "Rekeningcontrolen".

Zero-auth op zichzelf

Er zijn twee methoden om Rekeningcontrolen uit te voeren zonder andere verzoeken:

MyST gebruiken

Deze kunnen worden verwerkt met behulp van MyST. Meld je aan bij MyST en zoek de transactie waarvoor je een Rekeningcontrole wilt uitvoeren door de zoekbalk bovenaan de pagina te gebruiken of door naar de Transactie zoekpagina te gaan. Wanneer je een transactie bekijkt, klik je op de knop "Rekeningcontrole" onderaan de pagina.

Klik hier voor meer informatie.

Webservices API gebruiken

Uw systeem kan een ACCOUNTCHECK verzoek indienen bij Trust Payments.

Klik hier voor meer informatie.

Payment Pages gebruiken

Uw systeem kan een ACCOUNTCHECK verzoek indienen via Geavanceerd Bericht.

Klik hier voor meer informatie.

Zero-auth voorafgaand aan een betaling

Je kunt betalingen ook laten voorafgaan door een Rekeningcontrole. Hiermee kun je regels configureren die de transactie opschorten als controles die worden uitgevoerd door de Rekeningcontrole vlag problemen opleveren.