Wat zijn Rekeningcontrolen?

Laatst bijgewerkt:

Een Rekeningcontrole is een verzoek met meerdere toepassingen dat kan worden ingediend bij Trust Payments.

Waarvoor wordt Rekeningcontrolen gebruikt?

Verificatie van de rekening

Trust Payments neemt contact op met de wervende bank en er worden controles uitgevoerd op de eerste adresregel van de kaarthouder, de postcode van de kaarthouder en de beveiligingscode, om er zeker van te zijn dat de door de klant ingevoerde gegevens geldig zijn. Een Rekeningcontrole kan worden verwerkt voordat autorisatie voor een betaling wordt opgevraagd, om vooraf te controleren of de door de klant verstrekte gegevens overeenstemmen met de door de emitterende bank opgeslagen gegevens. Mismatches kunnen op fraude wijzen.

Links naar documentatie:

Payment Pages . JavaScript Library . Android SDK. iOS SDK. Webservices API. MyST

Tokenisatie

De unieke Transactiereferentie die in het antwoord wordt teruggestuurd, kan worden gebruikt om te verwijzen naar de betalingsgegevens van de klant voor toekomstige verzoeken. Hierdoor kunt u toekomstige betalingen verwerken met behulp van betalingsgegevens die zijn opgeslagen op het systeem Trust Payments, zonder dat u gevoelige gegevens op uw eigen systeem hoeft op te slaan.