Wat is het verschil tussen Transactie en Rapportage CSV downloads?

Laatst bijgewerkt:

Transactie- en rapportagegegevens kunnen worden gedownload van Trust Payments als Comma Separated Values (CSV) door het indienen van een HTTPS POST query string. Door de CSV downloadfunctionaliteit te implementeren, kan uw systeem worden geconfigureerd om verzoeken namens u te verwerken, zodat u het proces van het downloaden van de vereiste records kunt automatiseren.

Wij bieden ook soortgelijke functionaliteit in MyST, wat een handmatig proces is waarbij een gebruiker moet zijn aangemeld en aanwezig moet zijn om de download te starten. Klik hier voor meer informatie.

Er zijn twee soorten CSV-downloads die wij ondersteunen:

1. Transactie downloaden
    Download individuele records van verwerkte verzoeken die aan bepaalde criteria voldoen.
    Klik hier voor meer informatie.
  2. Rapport downloaden
    Download rapporten waarmee u het aantal op uw rekening verwerkte verzoeken kunt bijhouden.