Omleiding betaalpagina's

Laatst bijgewerkt:

Deze actie wordt gebruikt om de browser van de klant om te leiden van de Payment Pages na een transactie, wanneer aan de bijbehorende voorwaarde(n) is voldaan. De browser van de klant omzeilt Trust Payments's standaard antwoordpagina en wordt omgeleid naar de URL die in de actie wordt gespecificeerd.

Bijvoorbeeld: voor succesvolle transacties leidt u de browser van de klant door naar uw website.

Let op: Wij ondersteunen geen localhost, loopback of multicast IP reeksen in de URL.

Redirect-acties worden altijd uitgevoerd na alle andere actietypes. Indien er meerdere omleidingsregels zijn, wordt de eerste regel gebruikt die aan de criteria voldoet (bijv. UDR-1000 wordt uitgevoerd vóór UDR-1001).

Op te nemen velden

Gebruik bij het aanmaken van de actie het tabblad "Velden" om de velden te specificeren die in de omleiding moeten worden opgenomen.

Begin de naam te typen van de velden die u wilt opnemen om de weergegeven lijst te filteren, en vink de velden aan om ze aan de actie toe te voegen.

U moet de foutcode, betaalstatus en transactionreference velden opnemen, omdat deze worden gebruikt om aan te geven of de transactie al dan niet geslaagd is. U kunt ook aangepaste velden opnemen, door de naam te typen en aan te vinken in de lijst.

Formaat van aangepaste velden

• Alle kleine letters of hoofdletters
  • Nummers 1-9
  • Interpunctie: _ \ . -
  • Moet beginnen met een letter (A-Z, a-z)