Voorwaarden scheppen

Laatst bijgewerkt:

Volg deze stappen om een voorwaarde te creëren:

1. Selecteer het relevante actietype in het uitrolmenu en klik op "Go".

Bij het configureren van regels met behulp van onze MyST Regelbeheer zijn er een aantal verschillende soorten acties die kunnen worden uitgevoerd wanneer aan vooraf gedefinieerde voorwaarden is voldaan. Wij kunnen bijvoorbeeld uw systeem bijwerken met de meest recente transactiegegevens. Klik hier voor meer informatie.

2. Klik op "Add new condition".

3. Geef de voorwaarde een passende en unieke naam door deze in het tekstveld "Naam voorwaarde" te typen (bijv. succesvol visum AUTH).

Kies nu de filters die je wilt gebruiken om aan te geven wanneer de actie plaatsvindt. Elk weergegeven filter vertegenwoordigt een andere eigenschap die aan een transactie kan worden gekoppeld. Door een selectievakje aan te vinken wordt de specifieke waarde geselecteerd.

Als het drop-downvak bij een filter is ingesteld op "in" (standaard), wordt de actie uitgevoerd als het verzoek overeenkomt met een van de velden die in dit filter zijn aangekruist. Indien ingesteld op "niet in", wordt de actie uitgevoerd wanneer het verzoek niet overeenstemt met de velden die zijn aangevinkt in het vak eronder.

bijv. Als "Betalingstypes" "in" "American Express", "Mastercard" en "Visa"
    De actie wordt alleen uitgevoerd als de klant een van de bovengenoemde betalingstypes gebruikt.

4. Wanneer u alle gewenste filters hebt geselecteerd, klikt u op "Save".

Wanneer u een voorwaarde maakt, moet u ervoor zorgen dat u ten minste één Verzoeke en Foutcode specificeert. Doet u dat niet, dan kunnen er onverwachte problemen ontstaan.