Een regel maken

Laatst bijgewerkt:

Volg deze stappen om een regel aan te maken:

1. Zorg ervoor dat u bovenaan de pagina de juiste sitereferentie hebt geselecteerd. (Elke aangemaakte regel kan slechts aan één sitereferentie worden toegewezen)

2. Selecteer het relevante actietype in het uitrolmenu en klik op "Go".

Bij het configureren van regels met behulp van onze MyST Regelbeheer zijn er een aantal verschillende soorten acties die kunnen worden uitgevoerd wanneer aan vooraf gedefinieerde voorwaarden is voldaan. Wij kunnen bijvoorbeeld uw systeem bijwerken met de meest recente transactiegegevens. Klik hier voor meer informatie.

3. Gebruik de keuzelijsten om een voorwaarde aan een actie toe te wijzen. Als dit de eerste keer is dat u de Regelbeheer gebruikt, moet u waarschijnlijk nieuwe voorwaarden en acties aanmaken. Klik hiervoor op de links op het scherm.

Wij raden u aan uw regels te testen op uw test sitereferentie voordat u ze opnieuw maakt op uw live sitereferentie.