Beheer van acties

Laatst bijgewerkt:

Acties die op uw MyST gebruikersaccount zijn aangemaakt kunnen worden beheerd door te klikken op het tabblad "Acties beheren" boven de tabel.

Let op: voorwaarden en acties kunnen alleen worden beheerd door de gebruikers die ze hebben aangemaakt.

Dit tabblad toont alle acties die op uw account zijn geconfigureerd (als u geen acties hebt geconfigureerd, wordt u gevraagd de eerste aan te maken).

Meer details bekijken

Acties staan in een tabel met [+]-pictogrammen links van elke actie. Als u op het [+]-pictogram klikt, wordt de actie uitgebreid om de eigenschappen ervan weer te geven. Als u klaar bent, kunt u op het [-]-pictogram klikken om de actie in te klappen en de eigenschappen te verbergen.

Door te klikken op het [+]-pictogram in de kopregel worden alle acties in één keer uitgebreid. Als u vervolgens op het [-]-pictogram in de kopregel klikt, klappen alle acties in één keer in en keert de tabel terug naar zijn oorspronkelijke staat.

Acties wijzigen

Om de eigenschappen van een actie te wijzigen, klikt u op de actienaam in de tabel.

U kunt alleen acties wijzigen die uw MyST gebruikersaccount heeft aangemaakt.

U krijgt een pagina waarmee u de actie kunt wijzigen.

Gebruikte acties

Bij het wijzigen van een actie die door een actieve regel wordt gebruikt, wordt bovenaan de pagina een gele waarschuwing getoond. Deze vermeldt het aantal regels dat wordt beïnvloed door de aangebrachte wijzigingen, en hun bijbehorende Trust Payments sitereferentie(s).

Verwijderen van acties

Met de selectievakjes rechts van elke actie kunt u acties selecteren voor verwijdering.

Wanneer u de acties hebt geselecteerd die u wilt verwijderen, drukt u op de knop "Delete". U krijgt een bevestigingsvraag te zien voordat u een actie(s) verwijdert. U kunt alleen acties verwijderen die geen deel uitmaken van een bestaande regel.

Verwijderen van "IN USE" acties

Acties die deel uitmaken van een bestaande regel zijn gemarkeerd met de woorden "IN USE" in de kolom "Delete". Om deze acties te verwijderen, moet u eerst de regels verwijderen die de betreffende acties gebruiken.

Uitzoeken welke sites "IN USE" acties gebruiken

Om te zien welke sites regels hebben die gebruik maken van "IN USE" acties, klik je op de actienaam uit de tabel onder het tabblad "Acties beheren" om naar de pagina actie wijzigen te gaan. Het aantal regels dat de actie gebruikt en de sitereferentie(s) waaraan deze regels gekoppeld zijn, worden getoond in het gele waarschuwingsbericht bovenaan de pagina.