Regels verwijderen

Laatst bijgewerkt:

Regels kunnen indien nodig worden verwijderd met behulp van de tabel op de onderste helft van de pagina.

Vink het vakje "Verwijderen" aan naast de regel(s) die u van uw site wilt verwijderen. Wanneer u klaar bent om de regel(s) te verwijderen, drukt u op "Opslaan". De pagina wordt opnieuw geladen om de gemaakte wijzigingen weer te geven.

Aanvullende opmerkingen

• Het verwijderen van regels verwijdert niet de voorwaarden en acties waaruit ze bestaan. Deze moeten afzonderlijk worden verwijderd.
  • Elke gebruiker die toegang heeft tot de "Regelbeheer" pagina kan door gebruikers gedefinieerde regels verwijderen op sites die aan hun gebruikersaccount zijn gekoppeld.
  • U kunt alleen door de gebruiker gedefinieerde regels verwijderen (ID die begint met "UDR-"). U kunt geen Trust Payments regels verwijderen (ID beginnend met "STR-").