Regelidentificatie

Laatst bijgewerkt:

Er worden twee soorten regelidentificaties ondersteund:

Trust Payments Regels (STR)

Regels met een regel-ID van "STR-x" (waarbij x een getal is) zijn Trust Payments regels. bijvoorbeeld STR-1

Dit zijn vooraf gedefinieerde regels die beschikbaar zijn voor alle handelaren en worden weergegeven in de Regelbeheer interface. Ze kunnen op elk moment worden geactiveerd en gedeactiveerd op elk van uw sites. Trust Payments Regels kunnen niet worden gewijzigd of verwijderd.

Door de gebruiker gedefinieerde regels (UDR)

Regels met een regel-ID van "UDR-x" (waarbij x een getal is) zijn door de gebruiker gedefinieerde regels. bijv. UDR-23

Dit zijn regels die zijn aangemaakt door MyST-gebruikers via de Regelbeheer interface. Deze kunnen worden gewijzigd door de gebruikers die ze hebben aangemaakt en verwijderd wanneer ze niet langer nodig zijn.

Trust Payments Regels hebben altijd voorrang op door de gebruiker gedefinieerde regels.