Actie types

Laatst bijgewerkt:

URL-kennisgevingen

Acties voor URL-kennisgeving zijn verzoeken die van Trust Payments naar een vooraf gedefinieerde URL worden gestuurd.
Deze meldingen bevatten informatie over verzoeken die op uw Trust Payments account zijn verwerkt.

Klik hier voor meer informatie.

E-mailadres klant voor betaalpagina's

Deze actie wordt gebruikt om een e-mail te sturen naar het E-mailadres facturatie adres van de klant na een Payment Pages transactie, wanneer aan de bijbehorende voorwaarde(n) is voldaan (bv. voor succesvolle transacties).

Klik hier voor meer informatie.

E-mailadres handelaar voor betaalpagina's

Deze actie wordt gebruikt om een e-mail te sturen naar uzelf en/of leden van uw organisatie na een Payment Pages transactie, wanneer aan de bijbehorende voorwaarde(n) is voldaan.

Bijvoorbeeld: voor succesvolle transacties van meer dan €600 stuurt u een e-mailbevestiging naar orders@companyname.com.

Klik hier voor meer informatie.

Omleiding betaalpagina's

Deze actie wordt gebruikt om de browser van de klant om te leiden van de Payment Pages na een transactie, wanneer aan de bijbehorende voorwaarde(n) is voldaan. De browser van de klant omzeilt Trust Payments's standaard antwoordpagina en wordt omgeleid naar de URL die in de actie wordt gespecificeerd.

Bijvoorbeeld: voor succesvolle transacties leidt u de browser van de klant door naar uw website.

Klik hier voor meer informatie.

Verplichte velden van betaalpagina's

Deze actie wordt gebruikt om velden als vereist aan te merken op de Payment Pages wanneer aan de bijbehorende voorwaarde(n) is voldaan.

Voor Mastercard transacties kun je bijvoorbeeld de factureringsnaam opgeven.