Regels activeren en deactiveren

Laatst bijgewerkt:

Regels kunnen worden geactiveerd op elk van uw sitereferenties met behulp van MyST. Dit kan worden gebruikt om gemakkelijk regels toe te passen op AL uw verwerkte verzoeken, zonder dat u zelf wijzigingen in de configuratie hoeft aan te brengen.

Via de tabel op de onderste helft van de pagina kunnen regels naar behoefte worden geactiveerd of gedeactiveerd.

Wanneer een regel voor het eerst wordt aangemaakt, wordt hij getoond als "Actief" op het tabblad "Regels beheren", met een vinkje in de kolom "Actief". Regels kunnen worden gedeactiveerd door het vakje "Actief" uit te vinken en op "Opslaan" te drukken onderaan de pagina, en ook weer worden geactiveerd door het vakje "Actief" weer aan te vinken en op "Opslaan" te drukken.

Elke gebruiker die toegang heeft tot de "Regelbeheer" pagina kan de actieve status van een regel wijzigen op sites die aan hun gebruikersaccount zijn gekoppeld.