Hoe voer ik een POS-terugbetaling uit?

Laatst bijgewerkt:

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een POS-terugbetaling uitvoert.

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten
  1. Tik op Snelmenu icoon raster-icon.png op het scherm en selecteer Terugbetaling optie
  2. Voer het beheerderswachtwoord in, druk op
  3. Ga naar bedrag, druk op
    • Om de transactie af te breken, druk op de rode annuleertoets cancel-button.png
  4. Voer de kaart in (pincode invoeren indien gevraagd); Tik of veeg
  5. Het ontvangstbewijs van de handelaar wordt afgedrukt, druk op OK; het ontvangstbewijs van de kaarthouder wordt afgedrukt.
Castles Saturnus 1000
  1. Tik op Restitutie op het hoofdscherm
  2. Voer de beheerderswachtcode in, tik op
  3. Ga naar bedragtik
    • Om het bedrag te wissen, tik je op . U kunt vervolgens een nieuw bedrag invoeren.
  4. Als daarom wordt gevraagd, vraagt u de klant om op zijn kaart te tikken, deze in te steken of ermee te vegen. De klant kan ook zijn mobiele apparaat laten zien.
    • Om de transactie af te breken, raak je
  5. De restitutietransactie wordt voltooid en er wordt een betalingsbewijs afgedrukt (jouw exemplaar)
    • Vraag de klant indien nodig om het ontvangstbewijs te ondertekenen en terug te sturen.
  6. Om een kopie van deze kassabon voor de klant af te drukken, tik je op Ja, anders op Nee.