Hoe voer ik een verkoop uit als de klant niet aanwezig is?

Laatst bijgewerkt:

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een POS-transactie voltooit wanneer de klant niet aanwezig is.

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten
  1. Tik op het Snel betalen op het scherm.
  2. Voer bedrag in, druk
  3. Ga naar het bedrag van de fooi (indien geconfigureerd), druk op
    • Om de transactie af te breken, druk op de rode annuleertoets cancel-button.png
  4. Druk op geel correctietoets correctie-knop.png
  5. Selecteer Handmatige invoer
  6. Voer Kaartnummer in, druk op
  7. Voer Vervaldatum in, druk op
  8. Voer Beveiligingscode in, druk op
  9. Het ontvangstbewijs van de handelaar wordt afgedrukt, druk op OK; het ontvangstbewijs van de kaarthouder wordt afgedrukt.
Castles Saturnus 1000
  1. Tik op Verkoop op het hoofdscherm
  2. Ga naar bedragtik
    • Om het bedrag te wissen, tik je op . U kunt vervolgens een nieuw bedrag invoeren.
  3. Tik op rechtsonder in het scherm
  4. Kaartnummer invoeren, tik op
  5. Voer de vervaldatum in (in de indeling MMJJ), tik op
  6. Voer de beveiligingscode in, tik op
  7. Voer Huisnummer in van het factuuradres, tik op
  8. Voer getallen in op Postcode facturatie, tik op
  9. Er wordt een bericht "Goedgekeurd" of "Afgewezen" weergegeven en er wordt een ontvangstbewijs afgedrukt (jouw exemplaar).
  10. Om een kopie van deze kassabon voor de klant af te drukken, tik je op Ja, anders op Nee.