Hoe voer ik een POS terugbetaling uit wanneer de klant niet aanwezig is?

Laatst bijgewerkt:

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een POS-terugbetaling uitvoert wanneer de klant niet aanwezig is.

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten
  1. Tik op Snelmenu icoon raster-icon.png op het scherm en selecteer Terugbetaling optie
  2. Voer het beheerderswachtwoord in, druk op
  3. Ga naar bedrag, druk op
    • Om de transactie af te breken, druk op de rode annuleertoets cancel-button.png
  4. Druk op geel correctietoets correctie-knop.png
  5. Selecteer Handmatige invoer
  6. Voer Kaartnummer in, druk op
  7. Voer Vervaldatum in, druk op
  8. Voer Beveiligingscode in, druk op
  9. Om de details te bevestigen selecteert u of drukt u op de groene OK-toets.
  10. Het ontvangstbewijs van de handelaar wordt afgedrukt, druk op OK; het ontvangstbewijs van de kaarthouder wordt afgedrukt.
Castles Saturnus 1000
  1. Tik op Restitutie op het hoofdscherm
  2. Voer de beheerderswachtcode in, tik op
  3. Ga naar bedragtik
    • Om de transactie af te breken, raak je
  4. Tik op rechtsonder in het scherm
  5. Kaartnummer invoeren, tik op
  6. Voer de vervaldatum in (in de indeling MMJJ), tik op
  7. Voer de beveiligingscode in, tik op
  8. Voer Huisnummer in van het factuuradres, tik op
  9. Voer getallen in op Postcode facturatie, tik op
  10. Er wordt een bericht "Goedgekeurd" of "Afgewezen" weergegeven en er wordt een ontvangstbewijs afgedrukt (jouw exemplaar).
  11. Om een kopie van deze kassabon voor de klant af te drukken, tik je op Ja, anders op Nee.