Payment Pages Vereisten

Laatst bijgewerkt:

Om Payment Pages in te zetten voor uw eigen e-commerce oplossing, moet u voldoen aan de volgende eisen:

• U moet een rekening openen bij Trust Payments (Bezoek onze website voor meer informatie en inschrijving)
    • U ontvangt twee sitereferenties waarnaar uw systeem zal verwijzen bij het verwerken van betalingen;
    • En ook instructies voor het aanmelden voor een MyST account. (Gebruikt voor site configuratie en beheer van transacties)
  • Voor het verwerken van live transacties heeft u een internet merchant account nodig.
  • Uw firewall moet geconfigureerd zijn om verbindingen van Trust Payments IP Ranges toe te laten.
  • U moet ervoor zorgen dat uw oplossing PCI-compatibel is(klik hier voor meer informatie).

Wanneer u ervan overtuigd bent dat aan bovenstaande eisen is voldaan, kunt u beginnen met het configureren van uw oplossing. Klik hier om te beginnen.