Papier in de printer plaatsen

Laatst bijgewerkt:

De grafische thermische printer bevindt zich in het bovenste gedeelte van de betaalterminal, boven het display.

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Castles VEGA 3000C

De uitwisseling wordt gedaan door:

• het deksel van de terminal openen
  • de resten van de oude rol verwijderen
  • een nieuwe rol plaatsen en ervoor zorgen dat het papier in de achterste positie wordt ingevoerd

Castles VEGA 3000M

De uitwisseling wordt gedaan door:

• het deksel van de terminal openen
  • de resten van de oude rol verwijderen
  • een nieuwe rol plaatsen en ervoor zorgen dat het papier in de achterste positie wordt ingevoerd

Het vrije uiteinde van de tape wordt afgewikkeld vanaf de achterkant.

Castles Saturnus 1000
  Schakel het apparaat uit voordat u de papierrol installeert.
  1. Til de klep op om het deksel te openen.

2. Plaats de papierrol in het compartiment.

3. Houd het papier lichtjes vast, trek het omhoog naar het scherm en sluit de klep, zodat er een klein stukje papier uit de sleuf steekt.

Ingenico-apparaten

De uitwisseling wordt gedaan door:

• het deksel van de terminal openen
  • de resten van de oude rol verwijderen
  • een nieuwe rol plaatsen en ervoor zorgen dat het papier in de achterste positie wordt ingevoerd

Over papierrollen

Al onze terminals accepteren papierrollen met een breedte van 57 mm en een diameter van 40 mm of minder.

Je kunt nieuwe papierrollen bestellen in onze winkel door de onderstaande link te volgen:

Bestel benodigdheden in onze winkel