Uw toestel opladen

Laatst bijgewerkt:

De volgende instructies leggen uit hoe u uw toestel kunt opladen:

Castles VEGA 3000C

Niet van toepassing

Het apparaat moet worden aangesloten op een voeding.

Castles VEGA 3000M/2

De VEGA 3000M/M2 bevat een lithium-polymeer hoofdbatterij en kan worden gebruikt zonder permanente stroomvoorziening. Als de batterij bijna leeg is, moet deze op de netspanning worden aangesloten en worden opgeladen:

• Voor het 3000M apparaat sluit u de meegeleverde voedingskabel aan op de linkerzijde van het apparaat.
  • Voor het 3000M2-apparaat sluit u de meegeleverde USB-kabel aan op de linkerkant van het apparaat.

Gebruik van oplaadhouder/basis

Om het opladen te vereenvoudigen, kunt u de terminal opladen door deze in het oplaadstation te plaatsen. Steek gewoon de meegeleverde stroomkabel in de basis van de houder en hij is klaar om uw apparaat op te laden.

P40-NL.png   P41-NL.png

In-/uitschakelen

De terminal wordt ingeschakeld door lang (>3 sec) op de "Power" knop te drukken, die zich linksonder op het toetsenbord bevindt. Het opstarten van de terminal duurt ongeveer 1 minuut. De terminal wordt uitgeschakeld door op de aan/uit-toets te drukken en "Shutdown" te selecteren.

Castles Saturnus 1000

De Saturn 1000 bevat een Li-ion batterij en kan gebruikt worden zonder permanent op stroom te zijn aangesloten. Als de batterij bijna leeg is, moet hij worden aangesloten op de netvoeding en worden opgeladen.

Aansluiten op voeding

Sluit de meegeleverde USB-C oplaadkabel aan op de linkerkant van het apparaat. Er gaat een rood lampje branden wanneer het apparaat is aangesloten op de voeding.

In-/uitschakelen

De terminal wordt ingeschakeld door de aan/uit-knop aan de linkerkant van het apparaat ingedrukt te houden tot het scherm oplicht. De terminal wordt uitgeschakeld door op de aan/uit-knop te drukken en "Uitschakelen" te selecteren in het weergegeven menu.

Ingenico Move 5000

De Ingenico Move 5000 bevat een Li-ion batterij en kan worden gebruikt zonder permanent op stroom te zijn aangesloten. Als de batterij bijna leeg is, moet deze worden aangesloten op de voeding en worden opgeladen.

Aansluiten op voeding

Sluit de meegeleverde voedingseenheid van de terminal aan op de laadpoort aan de linkerkant van de terminal. Er verschijnt een oplaadpictogram op de statusbalk van het scherm wanneer het apparaat is aangesloten op de voeding.

In-/uitschakelen

De terminal wordt ingeschakeld door de groene knop minstens 2 seconden ingedrukt te houden. Houd de groene knop ingedrukt totdat de terminal begint op te starten. Dit proces kan ongeveer een minuut duren.
De terminal wordt uitgeschakeld door op de knop op het toetsenbord te drukken en vervolgens "Shutdown" (uitschakelen) te selecteren.

Ingenico Desk 5000

Niet van toepassing

Het apparaat moet worden aangesloten op een voeding.