Wat is Google Pay™?

Laatst bijgewerkt:

Google Pay™ is een digitale portemonnee en online betalingssysteem ontwikkeld door Google om in-app, online en in-person contactloze aankopen op mobiele apparaten mogelijk te maken, waardoor gebruikers betalingen kunnen doen met Android telefoons, tablets of horloges.

Klik hier voor meer informatie over hoe uw klanten kunnen profiteren van Google Pay bij uw kassa .

Kenmerken

De beveiligingscode-instelling van uw beveiligingsbeleid is niet van toepassing op Google Pay transacties, en daarom kunnen deze niet worden opgeschort op basis van de beveiligingscode. Er worden echter nog steeds AVS controles uitgevoerd, en transacties kunnen nog steeds worden opgeschort op grond van uw configuratie van het beveiligingsbeleid.

Alle merchants moeten zich houden aan de Google Pay API's Acceptable Use Policy en de voorwaarden in de Google Pay API Terms of Service accepteren.

Configuratie

Google Pay kan ingeschakeld worden op de volgende TRU Connect producten door de betreffende link hieronder te volgen: