Kan ik Payouts naar klanten verwerken met Google Pay?

Laatst bijgewerkt:

Hoewel je Google Pay niet kunt gebruiken om Payouts naar klanten te verwerken, zijn er bepaalde configuraties waarmee je Payouts rechtstreeks naar de kaart van de klant kunt verwerken.

Over verificatiemethoden

Elke Google Pay transactie kan op twee verschillende manieren worden geverifieerd:

• PAN_ONLY - Een kaart die is opgeslagen op het Google-account van de klant.
  • CRYPTOGRAM_3DS - Een apparaattoken opgeslagen op een Android-gevoed apparaat dat is geverifieerd met een 3-D Secure cryptogram.

🅰️ Als je je Google Pay kassa hebt geconfigureerd om alle transacties te verifiëren in de modus PAN_ONLY, Dit betekent dat Trust Payments de kaart van de klant bijhoudt voor toekomstige acties. Na een ACCOUNTCHECK of AUTH verzoek sturen we een transactionreference in het antwoord. Dit kan worden opgeslagen in je eigen records en op een later tijdstip worden verzonden in een Payout verzoek naar Trust Payments met behulp van onze Webservices API.

🅱️ Echter, bij het opnemen van CRYPTOGRAM_3DS in de lijst met ondersteunde auth-methodes, Trust Payments zal niet altijd een record van de kaart van de klant hebben voor toekomstige acties, omdat sommige transacties worden verwerkt met een cryptogramtoken voor eenmalig gebruik. In deze configuratie moet je, om een Payout te verwerken, de klant een beveiligd kanaal bieden om je zijn kaartnummer, vervaldatum en factuuradres te geven, en vervolgens onze Webservices API gebruiken om een Payouts verzoek naar Trust Payments te verwerken.

Onze gehoste Payment Pages oplossing ondersteunt niet de authenticatie van alle transacties in de PAN_ONLY configuratie, daarom is alleen 🅱️ van toepassing.