Hoe beheer ik Apple Pay transacties?

Laatst bijgewerkt:

U kunt Apple Pay transacties verwerkt op uw site referentie beheren door zoekopdrachten en updates uit te voeren. Dit kan door u aan te melden bij MyST of door gegevens op te vragen via onze Webservices API.

MyST

Net als bij gewone kaartbetalingen kunnen records van alle AUTH transacties verwerkt met Apple Pay worden bekeken in MyST. Wanneer u Apple Pay transacties in MyST bekijkt, worden de velden "Bron portefeuille" en "Bron tarief" weergegeven als "APPLEPAY".

Apple Pay Via deze interface kunnen transacties ook worden bijgewerkt of geannuleerd, mits het geld nog niet is overgemaakt naar uw acquirerende bankrekening. Klik hier voor meer informatie over transactiebeheer in MyST.

Webservices API

Met onze Webservices API kunnen uw eigen back-office systemen naadloos communiceren met de Trust Payments gateway, waarbij informatie over bepaalde transacties wordt opgevraagd en updates worden uitgevoerd. Net als bij reguliere kaartbetalingen kunnen bepaalde updates worden uitgevoerd, mits het geld nog niet op uw acquiring bankrekening is gestort.

Als u onze Webservices API nog niet gebruikt, klik dan hier om te beginnen.

Anders raden wij u de volgende bronnen aan voor het beheer van betalingen op uw rekening: