Ondersteunt Apple Pay Protect Plus ?

Laatst bijgewerkt:

Protect Plus kan worden ingeschakeld voor Apple Pay transacties

Er zijn een aantal methoden om Protect Plus uit te voeren, afhankelijk van hoe u met ons geïntegreerd bent:

Protect Plus kan controles uitvoeren op factuur- en leveringsgegevens en andere transactie-eigenschappen, maar anders dan bij gewone kaartbetalingen betekent de aard van Apple Pay dat de kaartgegevens van de klant niet beschikbaar worden gesteld aan Trust Payments om controles uit te voeren.

Methode 1: Met behulp van Payment Pages

Bij integratie met onze Payment Pages oplossing kunt u een Apple Pay transactie laten voorafgaan door een RISKDEC verzoek door ervoor te zorgen dat de functionaliteit is ingeschakeld op uw Trust Payments account. Neem contact op met ons Support Team voor hulp.

Methode 2: JavaScript Library gebruiken

Als u integreert met onze JavaScript Library oplossing, kunt u een Apple Pay transactie laten voorafgaan door een RISKDEC verzoek.

Klik hier voor meer informatie.

Methode 3: iOS SDK gebruiken

Bij integratie met onze iOS SDK oplossing kunt u een Apple Pay transactie laten voorafgaan door een RISKDEC verzoek.

Klik hier voor meer informatie.

Methode 4: MyST gebruiken

U kunt inloggen op ons online transactiebeheer portal MyST om een RISKDEC verzoek te verwerken. U moet zoeken naar de transactie waarvoor u een RISDEC wilt verwerken en klikken op de Risicobeslissing knop op het scherm.