Hoe werken AVS en beveiligingscodecontroles met Apple Pay?

Laatst bijgewerkt:

De controles op Address Verification System en de beveiligingscode bieden u een extra beveiligingsniveau voor een transactie, waarbij de geldigheid van de door de klant verstrekte adres- en beveiligingscodegegevens extra wordt gecontroleerd. Klik hier voor meer informatie.

Address Verification System (AVS)

AVS controles worden ondersteund voor Apple Pay transacties

Controles van beveiligingscodes

Beveiligingscodecontroles worden niet ondersteund voor Apple Pay transacties.

De reden hiervoor is dat de beveiligingscode niet kan worden opgeslagen op de telefoon van de klant of bij Apple, en dus niet kan worden doorgestuurd naar de bank om controles uit te voeren. Het antwoord voor de beveiligingscodecontroles zal daarom altijd "0" zijn, wat betekent dat de beveiligingscode niet is verzonden.

Belangrijk: De beveiligingscode-instelling op uw beveiligingsbeleid is niet van toepassing op Apple Pay transacties, en daarom kunnen deze niet worden opgeschort op basis van de beveiligingscode. Er worden echter nog steeds AVS controles uitgevoerd, en transacties kunnen nog steeds worden opgeschort op grond van uw configuratie.