Ondersteunt Apple Pay abonnementen?

Laatst bijgewerkt:

Abonnementen en terugkerende betalingen kunnen worden ingeschakeld voor Apple Pay transacties.

Er zijn drie methoden die hiervoor gebruikt kunnen worden:

Abonnement plannen met onmiddellijke betaling

Door abonnementen op deze manier in te plannen, verwerkt onze Subscription Engine automatisch terugkerende betalingen op de intervallen die je in de aanvraag definieert.

Uw app zal een gecombineerd THREEDQUERY, AUTH, SUBSCRIPTION verzoek moeten verwerken.

Documentatie:

Abonnement plannen zonder onmiddellijke betaling

Door abonnementen op deze manier in te plannen, verwerkt onze Subscription Engine automatisch terugkerende betalingen op de intervallen die je in de aanvraag definieert.

Uw app zal een gecombineerd THREEDQUERY, ACCOUNTCHECK, SUBSCRIPTION verzoek moeten verwerken.

Documentatie:

Handmatig terugkerende betalingen verwerken

Met behulp van onze Webservices API kan je systeem worden geconfigureerd om elke herhaalbetaling handmatig te verwerken.

Wanneer de volgende betaling verschuldigd is, moet je app een AUTH verzoek verwerken volgens onze specificatie. Klik hier om te leren hoe.