Inleiding tot PayPal voor Webservices API

Laatst bijgewerkt:

PayPal is een internationaal e-commerce bedrijf dat online betalingen en overschrijvingen mogelijk maakt.

Ondersteunde landen   Geen beperkingen voor landen van de klant.
  Ondersteunde munteenheden   AUD, CAD, EUR, GBP, JPY, USD
  Terugbetalingen

Volledige en gedeeltelijke terugbetaling toegestaan.

Terugboekingen

Geschillen worden beheerd door PayPal.

Wij ondersteunen twee PayPal transactiestromen:

Express Checkout Mark (ECM)

PayPal wordt getoond als een extra betaalmethode in uw bestaande kassa, naast creditcards/debetkaarten.

Voordelen van de uitvoering ECM

• Hiermee kunt u PayPal integreren in uw bestaande kassa-oplossing.
  • Het adres dat de klant op uw website opgeeft is definitief en kan niet worden gewijzigd op PayPal's website.

Express Checkout Shortcut (ECS)

Klanten klikken op de knop "PayPal Betalen" op uw website en worden omgeleid naar de servers van PayPal.

Voordelen van de uitvoering ECS

• De klant hoeft zijn afleveradres niet in te typen. Hij kan de gegevens gebruiken die zijn opgeslagen op zijn PayPal account.
  • Het vereenvoudigen van de checkout-ervaring kan zowel uw online als mobiele conversie verhogen.
  • Hiermee kunt u leveringskosten toevoegen aan de transactie, die kunnen verschillen op basis van het leveringsadres dat de klant heeft geselecteerd op PayPal.