Locatiegegevens bekijken

Laatst bijgewerkt:

U kunt uw sitereferenties beheren en hun configuratie bekijken.

Vereiste gebruikersrollen

Ontwikkelaar 2, Site-admin, Sitegebruiker, Sitegebruiker 2

Hoe krijgt u toegang tot

Ofwel:

• Selecteer "Sites" aan de linkerkant en selecteer een sitereferentie.
  • Zoek naar een sitereferentie via de universele zoekfunctie bovenaan elke MyST-pagina.

"Locatiegegevens"

Deze pagina bevat de volgende informatie over uw site. Om deze eigenschappen te wijzigen moet u contact opnemen met ons Support Team.

Veld Commentaar
Sitereferentie Unieke site-identificatie (bijv. "site12346")
Live status Bij het verwerken van verzoeken kunt u verbinding maken met onze sandbox voor testdoeleinden. "Echte" transacties kunnen alleen plaatsvinden bij het verwerken van verzoeken via een live sitereferentie. Dit onderscheid wordt getoond in de live status:
  • "0" - Niet live (alleen testaanvragen).
  • "1" - Live ("echte" betalingen).
Sitestatus Verzoeken kunnen alleen worden verwerkt via een sitereferentie als deze is ingeschakeld.
  • "Geactiveerd" - Kan verzoeken verwerken.
  • "Gedeactiveerd" - Kan verzoeken niet verwerken.
  • "Alleen terugbetaling" - Kan alleen terugbetalingen verwerken.
Naam verkoper De naam van uw bedrijf/organisatie.

Kies uit de pictogrammen op het scherm om het beheer op deze sitereferentie uit te voeren.

Wijzig site

U kunt de drop-down box bovenaan de pagina gebruiken om een andere sitereferentie te selecteren.

Sitebeheer

Onder de locatiegegevens, zijn er een reeks links voor het beheer van de geselecteerde site. Gebruik de onderstaande links voor meer informatie over deze functies: