Bestandsbeheer

Laatst bijgewerkt:

Met de Bestandsbeheer kunt u bestanden uploaden naar uw sitereferenties. Deze worden gebruikt om het uiterlijk van uw Payment Pages of de door MyST aan uw bedrijf of klanten verstuurde kennisgevingse-mails aan te passen.

Vereiste gebruikersrollen

Site-admin

Hoe krijgt u toegang tot

Bestanden worden afzonderlijk geconfigureerd voor elke sitereferentie waartoe u toegang hebt.
Selecteer uw site op de pagina "Sites" en klik op het "Bestandsbeheer" icoon.

De Bestandsbeheer

Op de pagina Bestandsbeheer kunt u bestanden uploaden naar uw sitereferentie(s). Wij gebruiken deze bestanden om het uiterlijk en het gedrag van uw Payment Pages en/of e-mails die wij namens u versturen aan te passen.

Via deze pagina kunt u de bestanden bekijken die al naar uw sitereferentie(s) zijn geüpload, meer bestanden uploaden en bestaande bestanden verwijderen:

U kunt maximaal 1000 bestanden uploaden per sitereferentie. Alle bestanden samen mogen niet groter zijn dan 5MB.

Het selecteren van een sitereferentie

Bestanden worden toegewezen aan een van uw Sitereferenties. Om de sitereferentie waarmee u werkt te wijzigen, gebruikt u de drop-down bovenaan de pagina:

Een bestand uploaden

Sleep de bestanden naar het uploadpaneel of klik op dit gebied om de bestanden handmatig te selecteren voor uploaden. Het uploaden begint onmiddellijk.

Dossiervereisten

• Alleen de volgende bestandsextensies mogen worden geüpload:
    css, email, eot, gif, html, jpeg, jpg, js, png, svg, ttf, woff, woff2.
  • Bestandsnamen mogen alleen hoofdletters/kleine letters, cijfers, koppelteken en onderstrepingstekens bevatten.
  • Bestandsnamen mogen geen spaties of andere leestekens bevatten.
  • Bestandsextensies moeten in kleine letters zijn (".png" in plaats van ".PNG").
  • Bij het uploaden van tekstbestanden (bv. css, js) moeten deze gecodeerd zijn in UTF-8 of ASCII.
  • De maximale grootte van een bestand is 1024kb.
  • Bestanden kunnen niet leeg zijn.

Terwijl elk bestand wordt geüpload, verschijnt er een groen vinkje bij elk bestand om aan te geven dat de upload succesvol was:

Als er een probleem is met het uploaden van een van uw bestanden, verschijnt er een rood kruis. Beweeg uw cursor over het bestand voor de reden waarom het uploaden is mislukt.

The list of files already uploaded will be displayed on the lower part of the page under the “Files for <your site name>” tab:

Het kan enkele minuten duren voordat een bestand is geüpload of verwijderd. Daarom is het mogelijk dat uw wijzigingen niet onmiddellijk onder het tabblad bestanden verschijnen.

Er is geen controle op dubbele bestandsnamen. Geüploade bestanden overschrijven bestaande bestanden met dezelfde naam.

Gebruik van een bedrijfslogo in e-mailberichten van klanten (inclusief Pay by Link)

Om een bedrijfslogo te gebruiken in e-mailberichten van klanten (inclusief Pay by Link), uploadt u een afbeeldingsbestand via de Bestandsbeheer. Bij het uploaden van de afbeelding moet deze de bestandsnaam "emaillogo" hebben (bijv. emaillogo.png).

De ondersteunde bestandstypen voor een bedrijfslogo zijn:

• gif
  • jpeg
  • jpg
  • png
  • svg

Verwijderen en downloaden

Bestanden kunnen worden verwijderd of gedownload uit de bestandslijst. Zodra u een sitereferentie hebt geselecteerd, verschijnen de geüploade bestanden in het onderste deel van de pagina.

Om een bestand te selecteren, vinkt u het vakje naast de bestandsnaam aan.

U kunt alle bestanden selecteren/deselecteren door te klikken op het selectievakje in de kopregel (linksboven in de tabel).

Bestanden verwijderen

Zodra u uw selectie hebt voltooid, klikt u op de knop "Verwijderen".

Het kan enkele minuten duren voordat een bestand is verwijderd. Daarom verschijnen uw wijzigingen mogelijk niet onmiddellijk onder het tabblad bestanden.

Bestanden downloaden

Zodra u uw selectie hebt voltooid, klikt u op de knop "Downloaden".

De bestanden worden gedownload in een zip-bestand. U kunt de bestanden bewerken en opnieuw uploaden met de wijzigingen die u aanbrengt.